QUI SOM PEIXOSPEIXERES TEATRE?

Ramon Pros estudia interpretació a l’estudi Manuel Lillo&Txiqui Berrondo i es llicencia a l’Institut del Teatre de Barcelona.

Realitza màsters amb els directors d'escena internacionals Jurij Alschitz, Declan Donnellan i Victoria Savelieva.

 

Ha treballat com actor en els muntatges Tot esperant l’estrena (Sala Artenbrut, 2003), Sik-Sik i El Barret de Copa, d’Eduardo di Filippo (Teatre Alegria de Terrassa i Teatre Lliure. 2004), El Guia (Festival de Tàrrega 2011, St. Patrick’s Festival 2012 (Dublín) i Kulturfestivalen 2012 (Estocolm)), a més de participar en episodis de diferents programes de TV3 (El cor de la ciutat, caçadors de paraules...).

L’any 2004 dirigeix Playing Richard (versió lliure de Ricard III de William Shakespeare, a l’Institut del Teatre de Barcelona).

 

El 2010 funda amb Fanny Ferran la seva companyia PeixosPeixeres Teatre. Amb Peixospeixeres escriuen, interpreten i dirigeixen els espectacles: Has vist els peixos a les peixeres?, El Judici, La Caiguda de la Casa d'Usher, Federito, La llibreria Màgica, La nit màgica de Sant Joan; i les microescenes: El turista, Ethika i La teoria dels micos Infinits. 

Fanny Ferran és diplomada en Biblioteconomia i Documentació (Universitat de Barcelona, 1999), llicenciada en Història de l’Art (Universitat de Barcelona, 2004) i llicenciada en Documentació (UOC, 2007).

 

Ha realitzat dos cursos anuals d’interpretació al Teatre l’Escala de Barcelona (2007-2008) on ha representat l’obra Després de la pluja de Sergi Belbel (2008), un curs intensiu d’interpretació (2006) i un monogràfic d’interpretació d’Escenes i Monòlegs (2007) a l’escola El Timbal.

Entre 2008 i 2010 ha cursat el Màster oficial en Estudis Teatrals (Universitat Autònoma de Barcelona, Universitat Pompeu Fabra, Institut del Teatre) amb la presentació del treball de recerca: Strindberg a Barcelona (1890-1936) qualificat amb Matrícula d’Honor.

Ha cursat també 2 cursos anuals a l'Escola La Casona (2014/2017)

 

El 2010 funda amb Ramon Pros la seva companyia PeixosPeixeres Teatre. Amb Peixospeixeres escriuen, interpreten i dirigeixen els espectacles: Has vist els peixos a les peixeres?, El Judici, La Caiguda de la Casa d'Usher, Federito, La llibreria Màgica, La nit màgica de Sant Joan; i les microescenes: El turista, Ethika i La teoria dels micos Infinits. 

 
Tecnologia de Traductor

 

Tweets de PeixospeixeresT @Peixospeixeres